Om oss

Totalprojekt Mälardalen

Det effektiva företaget

Välj Totalprojekt när du behöver en effektiv entreprenör! Vi har 20 års erfarenhet av att projektleda och bygga bostäder, samhällsbyggnader och kommersiella lokaler. Vår specialitet är totalentreprenad och vi samarbetar med starka projektörer och underentreprenörer. Just nu hittar du oss bland annat i projekt tillsammans med Riksbyggen, Alm, Trygghem bostad och Byggvesta.

Så här tänker vi
Vi arbetar nära och proaktivt med våra kunder och partners. Vi lyssnar, förstår och ger råd. Vi har en inkluderande kultur som ger våra medarbetare en stark känsla av tillhörighet och ansvar.

Vårt agerande kännetecknas av öppenhet, omtanke och respekt. Vi sätter ambitiösa mål
och vågar ställa höga krav på oss själva och varandra. Kundens bästa är alltid vårt fokus.

Vi brinner för vårt arbete och ger av oss själva. Vi strävar hela tiden efter att bli lite bättre och uppnå lite mer. Vi vågar säga att vi hela tiden fortsätter att förbättras, eftersom vi är lösningsorienterade och tänker i nya banor.

På Totalprojekt tar vi ansvar och levererar vad vi har lovat. Vi är professionella och lönsamma för våra kunder och oss själva. Våra lösningar gör byggandet enkelt och skapar mervärden för våra kunder.

Lite fakta om oss

  • Företaget Totalprojekt i Mälardalen AB ägs av Mälarfyren Invest AB som i sin tur ägs av entreprenörerna Reine Höglund och Pehr Åsgård.
  • Totalprojekt består idag av 16 anställda men växer stadigt. Vi har fem platschefer, två entreprenadingenjörer, en eftermarknadsansvarig, fem arbetsledare och tre projektchefer.
  • Vårt kontor ligger i Järfälla och vi arbetar framförallt i Stockholm och Mälardalen.
About Image Alt Text